Compromisloze topkwaliteit

We beschikken over een hoogtechnologisch machinepark en leveren daarmee de best denkbare kwaliteit. We begeleiden uw order vanaf het digitaal aangeleverde ontwerp tot en met het afgewerkte eindproduct. Ons uitgebreid en gevarieerd machinepark is geschikt voor zowel kleine als grote oplagen in vellen, bedrukt in offset en typo. U vindt bij ons service en compromisloze topkwaliteit.

Lees verder

Milieubewust

Verfraaiing van onze leefomgeving mag niet ten koste gaan van de leefomgeving in houtleverende landen waar bossen onherstelbaar worden aangetast. Werken met een FSC-certificering is voor ons dan ook vanzelfsprekend.

HET BESTE DRUKWERK

Of het nu gaat om offset drukwerk of digitaal printen: bij ons krijgt u de hoogste kwaliteit voor een zeer competitieve prijs. We zorgen niet alleen voor het drukwerk, maar begeleiden u ook bij de beste keuze als het gaat om papier, kleur en techniek.

VEEL VOORKOMENDE VRAGEN

Regelmatig krijgen wij vragen over grafische onderwerpen. Als uw grafische partner willen wij u graag van dienst zijn en daarom hebben we een aantal veel voorkomende vragen en de bijbehorende antwoorden voor u op een rij gezet.

BUREAULEGGERS MET UW LOGO

Bureauleggers 2018 voor uw bedrijf?
Al gedacht aan bureauleggers? Laat ze bedrukken met uw logo: zo kijkt uw klant elke dag tegen uw boodschap aan en heeft uw gegevens direct bij de hand. Bij drukkerij Pietermans kunnen we u snel helpen bij het verzorgen van uw relatie drukwerk.

Onze Facebookpagina

WK koorts...

U heeft een vraag?
Vul uw contact gegevens in en we nemen dan snel contact met u op om uw vraag te beantwoorden.

* * * *
*

Meld u zich aan voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van acties en nieuwe drukmogelijkheden. Aanmelden nieuwsbrief