Compromisloze topkwaliteit voor uw grafisch product

Onze Heidelberg offset drukpersen bieden de hoogste kwaliteit en perfecte afwerking. Offset drukwerk wordt op grote, traditionele drukpersen gedrukt op zogenoemde combinatievellen. Door ons ISO Kleurenmanagement bent u verzekerd van exact de juiste kleuren. We zorgen niet alleen voor de hoogste kwaliteit drukwerk, we werken uw drukwerk ook op elke gewenste wijze af: van brocheren tot pregen, van lamineren tot boekbinden. Offset of digitaal, wij verzorgen uw drukwerk vanaf 1 origineel exemplaar tot een oplage van 1.000.000. En we helpen u bij het maken van de voordeligste keuze.

OFFSET OF DIGITAAL?

Offset, digitaal, of een combinatie van beide? Bij sommige producten zoals flyers, visitekaartjes, folders, ansichtkaarten en posters kan zowel digitaal als offset drukken een goed keuze zijn. Heeft u een kleine oplage met spoed nodig? Dan kiest u voor digitale druk. Heeft u juist een groot aantal nodig en wilt u de allerlaagste prijs? Kies dan voor offsetdruk. Afhankelijk van oplage, mogelijkheid tot personalisatie en afwerking kiezen wij samen met u de beste oplossing: offset, digitaal of een combinatie van beide.

VOORDELEN OFFSET DRUKWERK

Offset drukwerk zorgt voor professionele topkwaliteit en is voordelig bij hogere oplagen. Die topkwaliteit wordt gerealiseerd:
• door strenge prepresscontrole waarbij een papieren proefdrukservice mogelijk is
• doordat alle soorten papier en ook alle soorten afwerking mogelijk zijn
• door te drukken met Pantone kleuren of dispersielak
• doordat het mogelijk is te drukken op verschillende papiersoorten, zowel qua formaat als qua dikte.

OP TIJD LEVEREN

We leveren altijd stipt volgens afspraak en verzorgen - in directe communicatie met u - zelf het transport. Daartoe werken we nauw samen met bpost, PostNL, Thijs expeditie en DHL. Voor lokaal transport werken we samen met C-Trans (geen reclame van onze drukkerij op de voertuigen).

Voorbeelden drukwerk.
Wij drukken elk denkbaar grafisch product.

LEAFLETS EN FOLDERS
Van zwart- wit flyer tot luxe afgewerkte kleurenfolder voor uw evenement of beurs: bij ons vindt u altijd de beste keuze.

BROCHURES
Wilt u brochures, corporate folders of magazines drukken in hoge kwaliteit? Wij staan u graag terzijde met deskundig advies. Een brochure bijvoorbeeld bestaat altijd uit meerdere bladen en kan op verschillende manieren in elkaar worden gezet. Wij zijn hierin de specialist en werken alles in huis af zodat geen kostbare tijd verloren gaat in de vaak korte productietijd. De mogelijkheden zijn onder andere:
• nieten van brochures/magazine (brocheren)
• wire-o-binding (spiraalbinding) of
• lijmen (gelijmd gebrocheerd)
• genaaid gebrocheerd of gebonden.

MAILINGS
Mailings zijn een krachtige tool om uw klanten en prospects direct aan te spreken. Breng uw nieuws direct gepersonaliseerd bij uw klant. U levert de adressen, wij zorgen voor de rest.

KALENDERS
Van tabletop en wandkalender tot bureauonderlegger: uw bedrijf is het hele jaar door in het zicht van de klant.

JAARVERSLAGEN
Als bedrijf of instelling wilt u vastleggen hoe het afgesloten jaar verlopen is. Laten zien welke keuzes gemaakt zijn. Duidelijk maken waarom de bijdrage van uw financiers goed besteed is. En laten zien dat u al uw stakeholders serieus neemt. Een goed jaarverslag is daarom meer dan een balans alleen. Met onze expertise helpen we u het jaarverslag te maken dat u recht doet.

MAGAZINES
Wij werken uw magazine in eigen huis volgens de hoogste kwaliteitsnormen af - ongeacht de oplage. Bij ons hoeft u zich bovendien na het aanleveren van de adressen geen zorgen meer te maken: wij zorgen ervoor dat uw magazine telkens weer op tijd in de bus van uw klant of abonnee valt.

UITNODIGINGEN
We verzorgen met aandacht al uw uitnodigingen, al dan niet gepersonaliseerd.

POSTERS
Van eyecatcher voor uw evenement tot Point of Sale in uw winkelketen: met ons drukwerk steekt u er bovenuit.

Meld u zich aan voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van acties en nieuwe drukmogelijkheden. Aanmelden nieuwsbrief