Digitaal printen is niet meer weg te denken

We kunnen in zeer kleine oplages drukken en gepersonaliseerd drukwerk, printing on demand en andere vormen van variabele dataprinting verzorgen. Wist u dat gepersonaliseerd drukwerk tot wel 20% meer respons oplevert dan niet-gepersonaliseerd drukwerk? U kunt precies de aantallen bestellen die u nodig heeft. Zo blijft u niet zitten met drukwerk dat niet meer gebruikt wordt en het is wel zo duurzaam.

OFFSET OF DIGITAAL?

Offset, digitaal, of een combinatie van beide? Bij sommige producten zoals flyers, visitekaartjes, folders, ansichtkaarten en posters kan zowel digitaal als offset drukken een goed keuze zijn. Heeft u een kleine oplage met spoed nodig? Dan kiest u voor digitale druk. Heeft u juist een groot aantal nodig en wilt u de allerlaagste prijs? Kies dan voor offsetdruk. Afhankelijk van oplage, mogelijkheid tot personalisatie en afwerking kiezen wij samen met u de beste oplossing: offset, digitaal of een combinatie van beide.

VOORDELEN DIGITAAL DRUKWERK

Het voordeel van digitaal drukken is dat de opstartkosten per opdracht heel laag zijn: er hoeven immers geen platen gemaakt te worden. De variabele kosten per vel zijn echter veel hoger dan bij offsetdruk. Daardoor is deze methode vooral interessant voor bijvoorbeeld kleinere oplages en gepersonaliseerd drukwerk. Wij helpen u bij het maken van de voordelige keuze.

DIGITAAL MET KWALITEIT

We bieden u revolutionaire print- en beeldkwaliteit met behulp van Canons digitale kleurenpersen:  
• Canon imagePress 6010 kleur
• Canon Varioprint 110 zwart wit
• Canon IPF 8400 groot formaat kleur
• Konika minolta CS 620 kleur

Canon imagePRESS C700
De innovatieve imagePRESS C700 is een krachtige en veelzijdige kleuren light productieprinter, die een hoger niveau kwaliteit en productiviteit levert voor een breed scala aan media in een ruime keuze aan afwerkingsmaterialen.

Meld u zich aan voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van acties en nieuwe drukmogelijkheden. Aanmelden nieuwsbrief