Hoogtechnologisch machinepark

We beschikken over een hoogtechnologisch machinepark en leveren daarmee de best denkbare kwaliteit. We begeleiden uw order vanaf het digitaal aangeleverde ontwerp tot en met het afgewerkte eindproduct. Ons uitgebreid en gevarieerd machinepark is geschikt voor zowel kleine als grote oplagen in vellen, bedrukt in offset en typo. U vindt bij ons service en compromisloze topkwaliteit.

PREPRESS

Computer-to-Plate (CtP) is de meest toonaangevende technologie ter wereld als het gaat om kwaliteit, productiviteit en efficiëntie. Samen met de persen vormen de prestaties van de plaatbelichters een cruciale succesfactor. Even belangrijk als uitmuntende kwaliteit zijn daarbij volstrekte betrouwbaarheid en duurzaamheid. Een goed plaatbelichtingssysteem voldoet aan de strengste eisen van de klant.

Onze prepressafdeling verwerkt uw pdf files in de Heidelberg pdf-workflow. Daar ondergaan ze nog een laatste controle op onder meer resolutie, afloop, ingesloten fonts en tal van druktechnische vereisten. Daarna worden ze in een impositie (drukschema) geplaatst. U krijgt een digitale proef via mail of via onze remote access webmodule.

PRESS

De Heidelberg Speedmaster XL75-5+L is een drukpers in 50 x 70-formaat vol technologische innovaties die ons in staat stelt snel en flexibel compromisloze topkwaliteit te leveren. Door laag energieverbruik en zuinig gebruik van grondstoffen is de Speedmaster XL 75 bovendien milieuvriendelijk en ecologisch verantwoord. Als extra optie heeft deze drukpers een lakinrichting die uw drukwerk kan voorzien van een mooie en beschermende matte, silk of glanzende dispersielak. Het gebruik van dispersielak in combinatie met een droogtunnel maakt het mogelijk de doorlooptijd van uw drukwerk aanzienlijk te verkorten.

Daarnaast beschikken we over een Heidelberg SM 52-4 en een Heidelberg SM 52-2 met PGF enveloppen MAXIfeeder.

POSTPRESS

In onze drukkerij werken wij al uw drukwerk perfect af. We kunnen nieten, nummeren, rillen, stansen, boren en verzamelen. Het vormt allemaal geen enkel probleem. Of het eindproduct nu een folder, flyer of boek is: de afwerking is perfect.

We beschikken over:

  • Heidelberg Degelpers
  • Heidelberg Cylinderpers
  • 2 Polar snijmachines met randapparatuur
  • Heidelberg Stahlfolder TH 56 vouwmachine voorzien van lijminrichting
  • MBO vouwmachine
  • Horizon vlakverzamelhechter met 20 stations
  • Heidelberg ST 350 Verzamelhechter

Digitaal met kwaliteit
We bieden u revolutionaire print- en beeldkwaliteit met behulp van Canons digitale kleurenpersen:

• Canon imagePRESS C700
• Canon imagePRESS 6010 kleur
• Canon Varioprint 110 zwart wit
• Canon IPF 8400 groot formaat kleur


REMOTE ACCESS WEBMODULE
Onze Remote Acces Webmodule kunt u bereiken via een link die u via e-mail ontvangt. Gaat het om een boekje of magazine, dan wordt uw document als een doorbladerbaar document weergegeven: u kunt dan per pagina goedkeuring geven en opmerkingen plaatsen. Geen heen en weer mailen met grote bestanden, geen logins en wachtwoorden - alles verloopt via één simpele unieke link.

WEBSHOP OP MAAT VOOR UW BEDRIJF
We bieden u ook de mogelijkheid uw huisstijl in een webshop op maat voor uw bedrijf te plaatsen. Daarin kunt u, zonder kennis van grafi sche programma’s, uw eigen documenten zoals visitekaartjes, vriendelijke groeten kaarten en dergelijke opmaken volgens de regels van uw huisstijl. U geeft enkel de variabelen in zoals naam, adres en telefoon en wij zorgen dat een visitekaartje volgens uw regels wordt opgemaakt. U kunt het resultaat online bekijken, controleren, aantallen opgeven en ook verzendadressen bepalen. Wij maken voor elk van uw filialen een eigen, veilig afgeschermde login.

VOORRAADBEHEER WEBPORTAAL
Heeft u grote hoeveelheden huisstijldrukwerk en wilt u dat wij die voor u beheren? Zodat u of uw filiaalhouders via een klantvriendelijk webportaal snel en eenvoudig bestellingen kunnen plaatsen? Ook hiervoor bieden wij een gepersonaliseerde web-oplossing aan.

Meld u zich aan voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van acties en nieuwe drukmogelijkheden. Aanmelden nieuwsbrief