Impreso, een drukker die het anders doet

Drukkerij Pietermans werkt in een bijzondere joint venture nauw samen met Impreso in Maastricht. Impreso geeft op kleurrijke wijze vorm aan een bijzonder vak met een team mensen om trots op te zijn. Maar ook met een bijzondere mix van mensen, bestaande uit medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt, afkomstig van MTB, Maastrichtse Toeleverings Bedrijven. Deze bijzondere joint venture is van start gegaan in 2014 en vanaf dag één was het liefde op het eerste gezicht.

zie ook www.impreso.nl

MTB, kleurrijke component

MTB draagt direct bij aan het welzijn van mensen en het rendement van organisaties in de regio Maastricht en Heuvelland. MTB levert producten en diensten op allerlei gebieden.

Een bijzonder mix

Impreso is passie, vakkennis en gedrevenheid. Vakmanschap gecombineerd met eigentijds ambacht. Snel, efficiënt, enthousiast, samen en met een dienstverlening die aansluit bij de wensen van deze tijd.

Solide basis

Drukkerij Pietermans en Impreso delen gelijke kernwaarden zoals continuïteit, duurzaamheid en kwaliteit. Dat vinden we niet alleen persoonlijk van grote waarde, het is ook belangrijk als samenwerkende partners over dezelfde visie te beschikken.

Meld u zich aan voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van acties en nieuwe drukmogelijkheden. Aanmelden nieuwsbrief