Drukken voor drukkers

Onze ervaring, ons personeel, ons machinepark en onze werkplanning maken het mogelijk in onderaanneming voor collega-drukkerijen te werken. Wanneer u als drukker een opdracht krijgt die - om welke reden dan ook - niet haalbaar voor u is, willen wij u graag bijstaan zodat u de order toch kunt aannemen. Daarbij hanteren wij uiteraard de grootste discretie.

OP TIJD LEVEREN

We leveren altijd stipt volgens afspraak en verzorgen - in directe communicatie met u - zelf het transport. Daartoe werken we nauw samen met Bpost, PostNL, Thijs expeditie en DHL. Voor lokaal transport werken we samen met C-Trans (geen reclame van onze drukkerij op de voertuigen).

VERZENDING OP UW NAAM

Verpakking geschiedt in dozen met etiketten naar uw wens of met uw naamsvermelding. Ook op transportdocumenten en dergelijke staat u vermeld als afzender.

AFSPRAAK IS AFSPRAAK

Indien gewenst bieden we u graag in overleg een contract voor concurrentiebeding, zo bent u zeker van uw zaak en is discretie verzekerd.

Meld u zich aan voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van acties en nieuwe drukmogelijkheden. Aanmelden nieuwsbrief