Het aanleveren van uw bestanden was nog nooit zo makkelijk

Als u uw ontwerp professioneel aanlevert, staan wij ervoor garant dat uw grafisch werk met hoge kwaliteit en volgens planning geleverd wordt. Beginner of DTP-expert? Neem drie minuten de tijd om onderstaande aanleverspecificaties te lezen en u bent er zeker van dat uw ontwerp precies zo wordt als u het in gedachten heeft.

Download aanleverspecificaties

Handleiding kleurprofielen >
Download CSF-kleurinstellingen >
Download ICC profielen >

WEB2PRINT

Bij drukkerij Pietermans kunt u een eigen login krijgen waar uw huisstijldocumenten klaar staan. Via een invulformulier kunt u makkelijk gegevens aanpassen, nieuwe elementen volgens de regels van uw huisstijl toevoegen en bestellingen plaatsen. De resultaten kunt u online of via een pdf-download bekijken. Zo bespaart u al snel opmaakkosten!

REMOTE ACCES

Remote acces is een tool om een digitale proef zonder gedoe via een link te ontvangen, zonder logins en wachtwoorden. U gaat rechtstreeks naar uw proef die - als het bijvoorbeeld om een boekje gaat - doorbladerbaar is. U kunt per pagina goedkeuren en opmerkingen geven.

WETRANSFER

WeTransfer is een gratis down- en uploaddienst waarmee grote bestanden tot twintig gigabyte verstuurd kunnen worden.

WeTransfer

Meld u zich aan voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van acties en nieuwe drukmogelijkheden. Aanmelden nieuwsbrief