Print Sign and Cutting

De nieuwe Anapurna H2500i LED-systeem van drukkerij Pietermans is een hybride oplossing van 2,5 meter om op harde en soepele media te drukken. De Anapurna H2500i LED biedt zowel een hoge verwerkingssnelheid als een uitstekende drukkwaliteit. De witte-inktfunctie omvat pre-, post-, steun- en zelfs sandwichwit. Met de optionele automatische plaatlader kan de productiviteit nog meer worden opgedreven.

De nieuwe 6-kleuren printer is dan ook een welkome aanvulling op de productiecapaciteit van drukkerij Pietermans. Met deze printer is het mogelijk om te drukken vanaf klein tot grootformaat. De maximale printbreedte meet 2,50 meter en de lengte is oneindig. De witte-inktfunctie creëert mogelijkheden voor afdrukken op transparant materiaal voor backlit-toepassingen of voor het afdrukken van wit als steunkleur.

BEDRUKKINGSMATERIALEN

Bedrukking is mogelijk op harde media, dus plaatmateriaal in allerlei soorten zoals binnendeuren en dibond op glas. Ook kan worden geprint op flexibele media vanaf de rol zoals meshdoeken, canvas, spandoeken en vlaggen. Met de Anapurna H2500i LED printer kan drukkerij Pietermans haar sterke punten continueren zoals flexibiliteit, kwaliteit, efficiëntie en snelle en gerespecteerde levertijden.

TOEPASSINGEN

Met de Anapurna H2500i kunnen we o.a. spiegel decoratie, mode Banners, deur decoratie, Inkjet Art, Inkjet Fine Art op hout, partij gadgets, gepersonaliseerde print, banners, posters, exhibition graphics, mock-ups, self-adhesives (labels), DVD printing en interieurdecoratie maken. Allerlei soorten materialen zijn mogelijk te beprinten met hoge kwaliteit.

Zwitserse precisie in snijwerk

Naast de contour en het eindsnijden van rolmateriaal zoals vinyl-zelfklevende films, roll-up film, canvas of textiel en PVC-banners, kan de G3 Digital Cutter onbedrukte platen afdrukken, zoals hout, metaal, golfkarton, acrylglas (plexiglas), bord of plastic borden. De productie van verpakkingen, etiketten en borden, evenals tentoonstellingssystemen en zelfs meubels zijn mogelijk.

Printen op een veelvoud van materialen
De nieuwe grootformaat hybride Anapurna H2500i LED is de perfecte fit voor het maken van signs, digitale drukwerk, foto afdrukken, waarbij rigids en roll-to-roll jobs gecombineerd kunnen worden.

 


Compromisloos in prestatie en precisie

De G3 Digital Cutter kan substraten tot 40 mm breed verwerken met een breedte van 2,2 meter en een lengte van 3,2 meter (rolmateriaal ook daarbuiten). Het modulaire ontwerp maakt snel en flexibel wisselen van gereedschap mogelijk. Dus naast het snijden en frezen van V-snit (verstekzagen in vijf verschillende hoeken), zijn kiss-cut (lijmen van zelfklevende films) en groeven mogelijk.

Meld u zich aan voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van acties en nieuwe drukmogelijkheden. Aanmelden nieuwsbrief